Hemsidor för företag - HemsidaDirekt i Söderhamn

öppettider:

Vardagar 10-18

Lördagar 10-15

Dessa är endast rekommenderade öppettider för Cityföreningens medlemsbutiker, avvikelser kan förekomma. För öppettider kring högtider och helger, se vårt kalendarium.

Livsmedel, frisör, restaurang och café har andra tider, se respektive hemsida längre ned på sidan.

 

e-center:

Våra aktiviteter hittar du här:

centrum:

25 oktober Tjejkväll
2 december Julskyltning

Våra aktiviteter hittar du här:

Välkommen till

Söderhamns centrum!

Söderhamns Centrum är charmigt och lättillgängligt med en bra mix av bland annat butiker, frisörer, restauranger, caféer och bostäder.
Ta dig tid att njuta, här finns något för alla!

 

Söderhamns Centrum

 

 

Söderhamns cityförening

Söderhamns Cityförening består av lokala företagare som tillsammans arbetar för ett levande centrum och en blomstrande handel!  
Vi arrangerar mycket av det som händer i centrum, från Tjejkväll och Julskyltning till Sommartrivsel på Östra Berget.
För medlemmar ordnar vi bland annat Inspirationskvällar, utbildningar och de så viktiga mötena för att nätverka och samarbeta.

Cityföreningen har funnits sedan 2002 och är en helt ideell verksamhet och drivs som sådan utan vinstintresse, våra medlemmars avgifter används för att skapa trivsel och evenemang i vårt fina centrum!
Som medlem bidrar du till att utveckla din stad och behålla ett levande centrum. Intresserad av att bli medlem? Skicka ett mail till info@hssh.se så hör vi av oss till dig.

 

 

Medlemsindex:

 

övriga verksamheter:

I Söderhamns centrum finns även bland annat H&M, ICA Supermarket, Subway, Systembolaget, fler restauranger, caféer och butiker, Röda Korset och Stadsbiblioteket.